Perusahaan Kami

Ningbo ACE Mesin salaku panyadia solusi pikeun ngawangun mesin sareng Pangalaman 26 taun . Kalayan produk Utama: Vibrator beton, poros vibrator beton, compactor plate, Tamping rammer, Power trowel, Concrete mixer, Concrete cutter, steel bar cutter, steel bar bender sareng mini excavator.

 

Kami gaduh 8 penjualan Internasional anu saé, 4 insinyur kalayan 15 taun pangalaman, 4 desainer, 6 QC sareng 1 QA, Kanggo ngadamel tim anu kabuktosan, téknisi anu berpengalaman taliti ngadalikeun faktor penting anu aya dina prosés panilitian sareng pamekaran produk. Desain novél sareng instrumen uji impor mastikeun kinerja luar biasa sareng daya tahan produk urang.

 

Salaku perusahaan anu berorientasi pelanggan, kami hoyong nempatkeun diri dina sapatu konsumén pikeun ngartos kaayaan aranjeunna nalika kami nganterkeun palayanan khusus pelanggan sareng sacara efektif ngalaksanakeun prakték sadidinten urang. Di ACE, urang ngartos yén ngajual mesin kami ka konsumén sanés mangrupikeun akhir perjanjian tapi mimiti énggal tina kemitraan anu hargana. Saatos mésér produk kami, konsumén kéngingkeun sakaligus kauntungan di handap ieu.

1. Kami bakal ngirim insinyur profesional sareng penjualan anu saé pikeun masihan palanggan Inpormasi produk sareng latihan alat penjualan

2. Kami bakal nganggo data bea cukai sareng panilitian pasar lokal pikeun masihan konsumén sababaraha rujukan pikeun gaya produk sareng modél laris

3. 12 bulan waktos jaminan suku cadang utama

4. 7 ~ 45 dinten waktos Pangiriman

5. urutan OEM sareng desain khusus dina warna, bungkus, labél

6. 24 jam jasa on-line ngabales patarosan konsumén

7. Produk kualitas anu parantos diékspor ka langkung ti 50 nagara

8. Nawiskeun sadaya alat cadang pikeun ngalereskeun atanapi ngagentoskeun anjeun

 

Misi: Kami nyayogikeun tawaran alat-alat pangwangunan anu inovatif bakal ngajantenkeun hirup padamelan anjeun langkung gampil

Visi: Janten panyadia global alat-alat konstruksi anu hadé pikeun kontraktor profesional

Nilai: konsumén fokus, Inovasi, Sukur, win-win babarengan