R940 Crawler Excavator Ti Libherr

图片1Perancis R&D sareng pusat produksi nembé réngsé mesin énggal -R940 Crawler Excavator anu mangrupikeun produk pangénggalna pikeun séri Sunda 944C

Mangpaat pikeun pangalaman anu euyeub ti Libherr, mesin anu anyar ngagaduhan kamampuan kerja anu saé, sareng éta tiasa ngawangun standar énggal pikeun penggalian anu bakal datang. Kusabab mesin ieu tiasa langkung cocog sareng lingkungan. Sareng mesin éta ogé nambihan kosong tina séri R950 sareng R960 tiasa cocog pikeun tempat anu langkung dibongkar.

Mesin anyar ieu cocog pikeun émisi standar EU-5. Sareng laju kaluaran tiasa ngahontal 200KW, dina waktos anu sami gaduh DOC, SCR sytem, ​​DPF sareng ngabongkar klep EGR. Sadaya alat-alat éta tiasa ngalakukeun hemat bahan bakar sareng mayungan Mesin. Di sagigireun éta, éta tiasa nawiskeun versi Final 4. Antukna, Libherr nawiskeun mesin anu cocog pikeun sababaraha pasar khusus.

 Di dieu gaduh hiji bagian anu penting LDC, Kalayan suku cadang kaamanan anu dimuat, Supir tiasa terang posisi mesin sareng tempat dozer, upami ngagaduhan bahaya LDC bakal nampi pesen anu ngajantenkeun supir terang.

Dina waktos anu sami kabin Supir ngadamel langkung pangaturan sapertos sasis Hidrolik, sareng piring Counterweight anu tiasa dicabut. Supir ogé tiasa nganggo kompresor Air pikeun nyiptakeun hawa seger dina kabin.

 

Mesin anyar ieu tiasa ngawangun standar pikeun Demolition Excavator.

 


Pos waktos: Okt-21-2020