Hitachi ZX690LCR-7 & Mesin ekstrim - Komatu's Sumo Dozer

Éta kalayan ngembangkeun excavator sareng mesin konstruksi, beuki seueur produk anu cocog pikeun kaayaan anu sanés parantos didamel, sareng ieu aya beja anu pang anyarna ngeunaan mesin ti Earthmovers

Hard Hitter - Hitachi ZX690LCR-7
Eoghan Daly ngadatangan naon anu dipercaya mangrupikeun vérsi Dash 7 anu munggaran tina excavator Hitachi Construction's 690LCR anu badé dilayanan di Éropa, beroperasi di Live Work Grow di situs Central Park di Dublin.
Mesin jeruk anu caang dipimilik ku Shannon Valley Group sareng didukung ku mesin anu patuh émisi Panggung 5 ngahasilkeun 348kW sareng torsi 2,050Nm dina 1,300rpm. Beuratna 71,7 ton spék penggalian massal, anu 690LCR nunjukkeun épéktipitasna dina ngarecah granit heuras ku Rammer C130 sareng kantétan palu hidrolik Epiroc na.
Operator veteran Tom Reilly ngawartoskeun Eoghan, "Hitachis sok janten mesin operator asli sareng Dash 7 anu anyar ieu langkung saé. Sapertos biasa, éta ngagaduhan tata ruang kontrol anu saé sareng lancar pisan dina tuas ogé. "
Baca langkung seueur ngeunaan operasi Hitachi ZX690LCR-7 sareng Shannon's Dublin di Majalah Earthmovers.
图片1
Mesin ekstrim - Komatu's Sumo Dozer
Dina edisi Nopémber 2020 EARTHMOVERS MAGAZINE (diluncurkeun kaping 2 Oktober), David Wylie marios vérsi pangénggalna Komatsu Éropa 112-ton D475A-8, dozer pangageungna di dunya, damel di tambang Narva di Éstonia.
Kanggo ka ditu, mesin khusus ieu diangkut ti pabrik Osats Komatsu di sababaraha bagéan ka palabuhan Zeebrugge di Bélgia. Komponénna teras disetir 2.300km dina truk ka Komatsu's Baltem As dealer di Éstonia, dimana éta dipasang pinuh dina lokakarya di tempat.
Versi Dash 8 tina D475A didukung ku mesin Panggung 5 ngahasilkeun 934hp dina gear payun sareng 1,040hp tibalik. Kalayan dua wilah Dengdekkeun U sareng ripper hébat pisan, versi anu digambar di dieu beuratna 115 ton!
图片2


Pos waktos: Okt-30-2020