Mesin pananda jalan sadayana- dina-hiji

Pedaran pondok:

TW-FJ All-in-one Thermoplastic Kneader Marking Machine mangrupikeun mesin multi-fungsional anu ngadorong mesin anu diintegrasi sareng ketel lebur panas sareng mesin nyirian kneader, anu lumaku pikeun proyék-proyék alit tapi sumebar sareng sumebar sapertos perpisahan, sakola, lingkungan padumukan sareng pabrik. Mesin ukuranana leutik sareng beurat, gampang sareng merenah dina operasi kalayan ngan ukur dua operator pikeun digawé.


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Eupan Balik

Tanda Produk

Mesinna khusus dilarapkeun pikeun proyék-proyék alit tapi sumebar sareng sumebar sapertos tempat parkir, sakola, lingkungan padumukan sareng pabrik. Mesin ukuranana leutik sareng beurat, gampang sareng merenah dina operasi kalayan ngan ukur dua operator pikeun digawé.

Parameter Téknis

TW-FJ Sadaya-dina-hiji Mesin Pencét Thermoplastic Kneader

Diménsi luar (L * W * H) 1200X900X1100mm
Total beurat mesin 220KG
Kapasitas tanki bahan palapis 120KG
Kapasitas kotak manik kaca 25KG
Kandel jas 1.2--4mm
Metode dispending manik Gir disetir, Otomatis Kopling
Suhu bahan palapis dipanaskeun 170-220
Norma silinder LPG 15KG
Lebar nyirian 100、150、200、300mm , langkung lumaku pikeun garis zébra 400、450mm
Efisiensi damel sapopoe 150m2
Bisa dilengkepan ku panguat supir, panguat piring, panguatkeun korsi? Nguatkeun Lempeng / Korsi naekeun 

Fitur:

1. Ranté anu disetir ku tangan ngadorong impellers pikeun ngaganggu bahan lebur, anu hampang sareng gunana dina operasi.
2. tungku tekanan tengah khusus pikeun alat industri, anu ngagaduhan efisiensi termal tinggi sareng lebur gancang.
3. klep saklar anu tiasa dikendali anu unik tina jalan seuneu tiasa ngantep operator niténan kaayaan seuneu nyiduh sareng ngaluyukeun pangendali jalan seuneu sareng seuneu. Mangkana ngajantenkeun damel nyirian langkung aman sareng éfisién.
4. Dua tumpukan ékstraksi anu tiasa ngalirkeun gas buang dina waktosna pikeun ngajaga lingkungan kerja anu saé.
5. Panutup tiasa dilepas tilu-lapisan janten merenah pikeun ngabersihan ketel sareng ngarobih bahan lebur dina warna anu béda.

Gambar Detil:

hot melt road marking paint paint on asphalt road marking machine

Aplikasi:

crossing1 crossing2 crossing3

Pidéo anu tiasa dianggo

Kauntungan parusahaan

Tuturkeun tanggepan pelanggan saatos nampi produk, sareng cobaan anu pangsaéna pikeun ngajawab sareng ningkatkeun kualitas sareng jasa

leuwih ti 90% produk diékspor

Fokus kana Agén Eksklusif sareng nyandak konsumén urang tumuh babarengan

FAQ

1. Dupi abdi tiasa ngatur ketebalan garis? Sareng kumaha?
A: Leres, éta tiasa disaluyukeun ku ujung péso sareng gantungan. Kandel garis normalna 1,2-4 mm.
2. Dupi anjeun ngahasilkeun mesin khusus?
A: Leres, urang tiasa. Kami produsén mesin panyiri jalan termoplastik di Kota Guangzhou.
3. Kumaha upami layanan purna jual?
A: A: Kami tanggel waler pikeun masihan naséhat téknis dina umur rak mesin. Kami ngabantosan ngarengsekeun masalah ngalangkungan Whatsapp, Skype, sareng email ku ngirim gambar sareng video.
4. Kumaha nyirian garis dina lébar anu béda?
A: A: Éta aya dina pilihan anjeun. Biasana, kami nyarankeun pangiriman laut anu nyayogikeun harga anu wajar. Ogé, pikeun suku cadang, éta tiasa di FEDX, DHL sareng ekspres internasionalna ..


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami