Tentang Kami

Mesin ACE sacara optimal ngagabungkeun kakuatan sareng kakuatan pikeun nyayogikeun anjeun anu hadé dina mesin beton sareng pemadatan. Salaku produsén Cina pakakas konstruksi beurat-tugas, urang tiasa nawiskeun ka klien seueur peralatan khusus kalebet pompa cai, cutter rebar, bénder bender, raga beton, sareng mixer beton. Ogé sayogi mangrupikeun pilihan lengkep aksésoris peralatan beton. Alus pisan pikeun pangwangunan sareng perawatan pondasi, produk urang sering dianggo dina padamelan sapertos jalan, bumi, plaza, karéta api, sareng bandara.

fdsgdf (1)

fdsgdf (2)

fdsgdf (3)

 Alat ACE disatujuan ku standar industri sapertos CE sareng CCC. Dimimitian di 2009, fasilitas produksi kami parantos diaudit unggal taun ku para ahli ti TÜV SÜD Group. Kusabab jaringan distribusi luar negeri urang didirikeun taun 2005, kami ngamankeun tujuan ékspor di daérah kalebet Amérika, Afrika, Éropa Wétan, Asia Tenggara, Wétan Tengah, jsb.

Sértipikat canggih kami

Perusahaan urang dilebetkeun dina 1995 salaku Pabrik Mesin Konstruksi Zhenxing. Kami kantor pusatna aya dina Kacamatan Yinzhou Kota Ningbo, Lawu Cina pikeun jarum vibrator-operasi kami dimimitian ku spesialisasi dina komponén ieu. Ampir 2 dasawarsa pangalaman dagang asing parantos ngamungkinkeun urang pikeun muncul salaku pabrik terkenal di industri domestik. Harta perusahaan urang manjangan 8,000m2 sedengkeun luas lantai gabungan fasilitas kami jumlahna dugi ka 23,000m2. Deukeutna sareng Pelabuhan Ningbo sareng Bandara Internasional Lishe masihan urang logistik anu merenah.

Alesan Pikeun Milih Ningbo Ace Machinery Co., Ltd.

Kami gaduh modal anu didaptarkeun 1,3 juta RMB sareng langkung ti 120 karyawan kalebet 3 insinyur produk, 3 pengawas produksi, 4 manajer gudang, 5 konsultan QA, 8 tanaga operasional, sareng 95 kuli terampil. Dina 2012, kami nyatet panghasilan 38 juta RMB. Infrastruktur perusahaan urang dibagi kana departemén mandiri pikeun spésialisasi sapertos pamekaran, produksi, perakitan, sampling, sanitasi, jaminan kualitas, sareng sumber daya manusa. Manajemén anu dipersonalisasi ngamungkinkeun urang pikeun ngahirupkeun lingkungan kerja sareng ningkatkeun prosés aliran bari angger ngatur sistem kontrol kualitas.

Kalayan kualitas produk salaku prioritas nomer hiji urang, kami bakal ngadamel mérek anu ngartikeun ulang industri.