90kgs kalayan harga 15.0kn Lempeng Compactor

Pedaran pondok:

C-90 Plate compactor sareng kakuatan ngageter 15.0kn, desain pikeun pemadatan keusik, kerikil, grit sareng granularmaterial.


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Eupan Balik

Tanda Produk

Beurat sareng kakuatan tamping
90KGS Pelat kompak sareng kakuatan centrifugal 15.0kn

Fitur
Kirang waktos sareng kirang biaya kanggo ngalereskeun
Pelat dasar radius pikeun aksés gampang kana juru
Pigura protaktif sayogi salaku opsional

Mesin Pilihan:
HONDA GX160 5.5HP
Mesin Diesel 170F 4.0HP
ROBIN EY20 5.0HP
Loncin GF200 6.5HP

Wengkuan anu berlaku:
Éta cocog pikeun kompak di ujung jalan, saluran abument, alur dina liang sempit ..

apppp apppp2 appp31

Asesoris opsional
Cekelan anu tiasa dilipat
Roda trolley
Tikar karét

Langkung Spesifikasi Produk
Modél

C-90HD

C-90RB

C-90SB

C-90BS

C-90LC

Jinis mesin

Hawa-tiis.4-siklus, silinder tunggal

Modél

Honda GX160

Robin EY20

Subaru EX17

Briggs & Stratton 1062

LONCIN GF200

kakuatan mesin

5.5HP

5.0HP

6.0HP

5.0HP

6.5HP

Frékuénsi

5800

Angkatan Sentrifugal

15.0KN

Gawe gancang

20 m / mnt (16 in / s)

Ukuran piring

600 * 470 mm

NW / GW:

90KGS / 98KGS

Ukuran paking

690 * 530 * 700mm

Gambar detail

plate compactor vibratory plate compactor vibratory plate compactor2

 

Pidéo Gawé

Kauntungan parusahaan

Tuturkeun tanggepan pelanggan saatos nampi produk, sareng cobaan anu pangsaéna pikeun ngajawab sareng ningkatkeun kualitas sareng jasa

leuwih ti 90% produk diékspor

Fokus kana Agén Eksklusif sareng nyandak konsumén urang tumuh babarengan

Pabrik urang

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Naha anjeun pabrik aslina?
A: Leres, kami produsen sacara propésional kalayan pangalaman 25 taun  

2. Naon jinis istilah pembayaran anu tiasa ditampi?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun T / T
 
3. Istilah-istilah incotermén 2010 mana anu tiasa urang dianggo?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk