77kgs sareng 13.5kn Honda Plate Compactor

Pedaran pondok:

ACE plate compactor tiasa ningkatkeun produktivitas sareng kalenturan. Sareng desain struktur khusus ngajantenkeun langkung gampang pikeun beroperasi sareng nganteurkeun.


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Eupan Balik

Tanda Produk

Beurat sareng kakuatan tamping
77KGS Pelat kompak sareng kakuatan sentrifugal 13.5kn

Fitur
Cecekelan adjustable ngajadikeun operasi easiler.
Kabayang internal pikeun transportasi gampang
Panutup sabuk anu disegel pikeun nyegah keusik sareng taneuh dina

Mesin Pilihan:
HONDA GX160 5.5HP
Mesin Diesel 170F 4.0HP
ROBIN EY20 5.0HP
Loncin GF200 6.5HP

Wengkuan anu berlaku:
Desain anu kuat pikeun pemadatan keusik, kerikil, aspal, grit sareng bahan butiran.

apppp apppp2 appp31

Asesoris opsional
Cekelan anu tiasa dilipat
Roda trolley
Tikar karét

Langkung Spesifikasi Produk
Modél

C-77HD

C-77RB

C-77SB

C-77BS

C-77LC

Jinis mesin

Hawa-tiis.4-siklus, silinder tunggal

Modél

Honda GX160

Robin EY20

Subaru EX17

Briggs & Stratton 1062

LONCIN GF200

kakuatan mesin

5.5HP

5.0HP

6.0HP

5.0HP

6.5HP

Frékuénsi

5800

Angkatan Sentrifugal

13.5KN

Gawe gancang

20 m / mnt (16 in / s)

Ukuran piring

560 * 430 mm

NW / GW:

77KGS / 85KGS

Ukuran paking

640 * 520 * 750mm

Pidéo Gawé

Kauntungan parusahaan

Tuturkeun tanggepan pelanggan saatos nampi produk, sareng cobaan anu pangsaéna pikeun ngajawab sareng ningkatkeun kualitas sareng jasa

leuwih ti 90% produk diékspor

Fokus kana Agén Eksklusif sareng nyandak konsumén urang tumuh babarengan

Pabrik urang

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Naha anjeun pabrik aslina?
A: Leres, kami produsen sacara propésional kalayan pangalaman 25 taun  

2. Naon jinis istilah pembayaran anu tiasa ditampi?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun T / T
 
3. Istilah-istilah incotermén 2010 mana anu tiasa urang dianggo?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk