65kgs kalayan 10.5kn kakuatan ngageter Lempeng Compactor

Pedaran pondok:

C-60 10.5KN maju pelat kompak méré kontraktor produktivitas produktivitas luhur sareng fleksibilitas anu diperyogikeun. Hususna ditujukeun pikeun ngabijilkeun taneuh anu padet, alat-alat ieu ngahurungkeun juru kalayan gampang ku radius puter leutik. Struktur na entéh gampang dioperasikeun sareng diangkut.


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Eupan Balik

Tanda Produk

Beurat sareng kakuatan tamping
65KGS Pelat kompak sareng kakuatan sentrifugal 10.5kn

Fitur
Cecekelan anu tiasa dilipat pikeun gampang transportasi sareng saham. Gagang lempeng oge sayogi
Guncangan tugas beurat dipasang ngirangan geter kana mesin luhur sareng gagangna
Protéktorframe sareng bak cai sayogi salaku opsional

Mesin Pilihan:
1.B & S 5HP / 6.5HP
2. Robin EY20 5.0HP / SABARU EX17 6.0HP
3. Honton GX160 5.5HP / GX200 6.0HP

Wengkuan anu berlaku:
Aspal, taneuh, keusik, kerikil, sareng taneuh mixer dina bidang konstruksi, rékayasa sipil atanapi jalan raya, ngebon, éta gampang ditanganan, gaduh performa tinggi, awét pisan, gampang operasi, desain pangropéa rendah anu ramah pikeun pangguna.

apppp apppp2 appp31

Asesoris opsional
Cekelan anu tiasa dilipat
Roda trolley
Tikar karét

Spésifikasi Kaping:
Modél

C-60HD

C-60RB

C-60SB

C-60BS

C-60LF

Jinis mesin

Hawa-tiis.4-siklus, silinder tunggal

Modél

Honda GX160

Robin EY20

Subaru EX17

Briggs & Stratton 1062

LONCIN GF200

kakuatan mesin

5.5HP

5.0HP

6.0HP

5.0HP

5.5HP

Frékuénsi

5800

Angkatan Sentrifugal

10,5KN

Gawe gancang

20 m / mnt (16 in / s)

Ukuran piring

530 * 350 mm

NW / GW:

65KGS / 75KGS

Ukuran paking

790 * 480 * 720mm

Pidéo Gawé

Kauntungan parusahaan

Tuturkeun tanggepan pelanggan saatos nampi produk, sareng cobaan anu pangsaéna pikeun ngajawab sareng ningkatkeun kualitas sareng jasa

leuwih ti 90% produk diékspor

Fokus kana Agén Eksklusif sareng nyandak konsumén urang tumuh babarengan

Pabrik urang

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Naha anjeun pabrik aslina?
A: Leres, kami produsen sacara propésional kalayan pangalaman 25 taun  

2. Naon jinis istilah pembayaran anu tiasa ditampi?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun T / T
 
3. Istilah-istilah incotermén 2010 mana anu tiasa urang dianggo?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun FOB (Ningbo), CFR, CIF
 
4. Kumaha upami waktos pangiriman?
A: Dina 7-30 dinten saatos nampi setoran

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk