270kg kalayan 36.0kn Piring kompak compactor

Pedaran pondok:

Sistem kontrol mékanis ngagambarkeun réliabilitas, mesin ékonomi sareng desain pangropéa anu handap, jero kompaksi dugi ka 90cm. Parit solokan, proyék umum ngawangun jalan, pondasi padet sareng backfill sadayana padamelan standar pikeun kompor pelat beurat kami.


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Eupan Balik

Tanda Produk

Beurat sareng kakuatan tamping
270KGS Lempeng kompaktor ku kakuatan centrifugal 36.0kn

Fitur
Guncangan ageung dipasang ngirangan geter kana gagang sareng dek luhur
Bar angkat anu aya di pusat ngamungkinkeun transportasi gampang asup sareng kaluar parit.
Kontrol throttle industri beurat tugas sayogi salaku standar

Mesin Pilihan:

HONDA GX390 13.0HP
Mesin Petrol Cina 13.0HP
Kama Diesel 186FE 9.0hp, listrik mimiti

Wengkuan anu berlaku:
NUJU sareng NGAGALIHkeun pikeun pilihan anjeun. Parit anu langkung alit, proyék-proyék ngawangun jalan umum, pondasi anu padet sareng backfill mangrupikeun padamelan standar pikeun kompor tugas beurat urang.

apppp apppp2 appp31

Modél

C-270HD

C-270CH

C-270D

C-270KH

C-270BS

Mesin

Hawa-tiis.4-bango, silinder tunggal

Tipe Mesin

 Honda GX390

Mesin Petrol Cina

Diesel Cina 186F

Kohler CH440

Briggs & Stratton

Kakuatan kw (hp)

9.5 (13.0)

9.5 (13.0)

6.6 (9.0)

10 (14)

9.9 (13.5)

Beurat kg (lbs)

270 (596)

270 (596)

293 (646)

270 (596)

270 (596)

Frékuénsi vpm

3750

Pasukan Sentrifugal kN

36

Kedalaman Compaction cm (di)

90 (34)

Kacepetan Wisata cm / s (dina / s)

35 (14)

Kekecapan m 2 / jam (fr 2 / jam)

650 (6950)

Lempeng Ukuran cm (dina)

89 * 67 (35 * 26)

Pakét cm (di)

98 * 70 * 114

Gambar detail

concrete plate compactor honda plate compactor petrol plate compactor

 

Pidéo Gawé

Kauntungan parusahaan

Tuturkeun tanggepan pelanggan saatos nampi produk, sareng cobaan anu pangsaéna pikeun ngajawab sareng ningkatkeun kualitas sareng jasa

leuwih ti 90% produk diékspor

Fokus kana Agén Eksklusif sareng nyandak konsumén urang tumuh babarengan

Pabrik urang

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Naha anjeun pabrik aslina?
A: Leres, kami produsen sacara propésional kalayan pangalaman 25 taun  

2. Naon jinis istilah pembayaran anu tiasa ditampi?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun T / T
 
3. Istilah-istilah incotermén 2010 mana anu tiasa urang dianggo?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk