160kg kalayan 30.5kn kompak piring Terbalik

Pedaran pondok:

Desain pangropéa anu handap, kirang waktos sareng kirang biaya pikeun diropatkeun. Pengketasan anu luhur ka arah mana waé, FORWARD sareng REVERSIBLE. Cocog pikeun keusik, kerikil sareng taneuh campuran dina lombang sempit sareng sapanjang yayasan, tembok sareng palabuhan.


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Eupan Balik

Tanda Produk

Beurat sareng kakuatan tamping
160KGS Pelat kompak sareng kakuatan sentrifugal 30.5kn

Fitur
Teruskeun & dibalikkeun ogé on-spot-compaction.
Bar angkat anu aya di pusat ngamungkinkeun transportasi gampang asup sareng kaluar parit.
Warp sakuriling kandang panyalindungan ngajaga pelat tina karusakan tina tempat teu dihaja

Mesin Pilihan:
HONDA GX270 9.0HP
Mesin Petrol Cina 9,0HP
ROBIN EY28 7.5HP
Kama Diesel 6.0HP

Wengkuan anu berlaku:
Pamadatan anu luhung dina sagala arah, FORWARD sareng REVERSE. Dipaké pikeun aspal, taneuh, pasir, gravel, sareng taneuh mixer di daérah konstruksi, rékayasa sipil atanapi jalan raya, ngebon, éta gampang ditanganan, gaduh performa tinggi, awét pisan, gampang operasi.

apppp apppp2 appp31

Asesoris opsional
Roda trolley
Tikar karét
Pelat penyuluhan

Modél

C-160HD

C-160CH

C-160D

Mesin

Hawa-tiis.4-bango, silinder tunggal

Tipe Mesin

Honda GX270

Mesin Petrol Cina

 Diesel Cina 178F / E.

Kakuatan kw (hp)

6.6 (9.0)

4.8 (6.5)

4.4 (6.0)

Beurat kg (lbs)

161 (354)

151 (332)

170 (374) / 175 (386)

Frékuénsi vpm

4000

Pasukan Sentrifugal kN

30.5

Kedalaman Compaction cm (di)

50 (19)

Kacepetan Wisata cm / s (dina / s)

25 (10)

Kekecapan m 2 / jam (fr 2 / jam)

570 (6100)

Lempeng Ukuran cm (dina)

73 * 45 (28 * 18) / 73 * 36 (28 * 14) Pelat penyuluhan: 73 * 6 (28 * 2.3)

Pakét cm (di)

86 * 57 * 93 (tanpa plat panambah)

Gambar detail

concrete plate compactor honda plate compactor petrol plate compactor

 

Pidéo Gawé

Kauntungan parusahaan

Tuturkeun tanggepan pelanggan saatos nampi produk, sareng cobaan anu pangsaéna pikeun ngajawab sareng ningkatkeun kualitas sareng jasa

leuwih ti 90% produk diékspor

Fokus kana Agén Eksklusif sareng nyandak konsumén urang tumuh babarengan

Pabrik urang

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Naha anjeun pabrik aslina?
A: Leres, kami produsen sacara propésional kalayan pangalaman 25 taun  

2. Naon jinis istilah pembayaran anu tiasa ditampi?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun T / T
 
3. Istilah-istilah incotermén 2010 mana anu tiasa urang dianggo?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk