125kg kalayan kompor lempeng 25.0kn Terbalik

Pedaran pondok:

Plat compactor ningkatkeun produktivitas sabab nyayogikeun paling seueur pilihan opsional. ACE gaduh seueur modél kompak pelat pikeun padamelan konstruksi anu bénten-bénten, anu bénten ukuranana, kakuatan sareng mékanisme operasi.


Detil Produk

Pidéo Anu Patalina

Eupan Balik

Tanda Produk

Beurat sareng kakuatan tamping
125KGS Lempeng kompaktor ku kakuatan 0,5 sentrifugal

Fitur
Kadali anu gampang dihontal
Guncangan ageung dipasang ngirangan geter kana gagang sareng dek luhur
Pelat dasar tahan kaanggotaan manjangan umur, desain kabuka ngirangan ngawangun kokotor

Mesin Pilihan:
HONDA GX160 5.5HP
Loncin GF200 6.5HP

Wengkuan anu berlaku:
Kompor piring bisa dibalikkeun cocog pikeun kompak di sisir jalan, saluran abutment, alur dina lombang sempit.

apppp apppp2 appp31

Asesoris opsional
Roda trolley
Tikar karét
Pelat penyuluhan

Modél

C-125HD

C-125CH

C-125D

Mesin

Hawa-tiis.4-bango, silinder tunggal

Tipe Mesin

Petrol, Honda GX160

Mesin Petrol Cina

Diesel Cina 178F

Kakuatan kw (hp)

4.0 (5.5)

4.8 (6.5)

4.4 (6.0)

Beurat kg (lbs)

126 (278)

126 (278)

137 (300)

Frékuénsi vpm

4300

Pasukan Sentrifugal kN

25

Kedalaman Compaction cm (di)

30 (12)

Kacepetan Wisata cm / s (dina / s)

25 (10)

Kekecapan m 2 / jam (fr 2 / jam)

500 (5400)

Lempeng Ukuran cm (dina)

63 * 40 (25 * 16)

Pakét cm (di)

75 * 40 * 93

Gambar detail

concrete plate compactor honda plate compactor petrol plate compactor

 

Pidéo Gawé

Kauntungan parusahaan

Tuturkeun tanggepan pelanggan saatos nampi produk, sareng cobaan anu pangsaéna pikeun ngajawab sareng ningkatkeun kualitas sareng jasa

leuwih ti 90% produk diékspor

Fokus kana Agén Eksklusif sareng nyandak konsumén urang tumuh babarengan

Pabrik urang

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Naha anjeun pabrik aslina?
A: Leres, kami produsen sacara propésional kalayan pangalaman 25 taun  

2. Naon jinis istilah pembayaran anu tiasa ditampi?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun T / T
 
3. Istilah-istilah incotermén 2010 mana anu tiasa urang dianggo?
A: Biasana urang tiasa ngerjakeun FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk