kami ngawangun

Kami parantos ngarobah ideu kana proyék anu meunang penghargaan.

Nyuhungkeun cutatan

Proyék pangénggalna

  • Compaction Rollers
    kantor

    Roller padet

    Mesin Ace parantos fokus kana pamekaran high-end roller hidrolik lengkep. Saatos puluhan taun pangwangunan, Ayeuna urang gaduh Single-drum; Ganda-kendang sareng Numpak dina roller Geter.
    ** Sistem Poclain atanapi Amérika Bodas Hidrolik sareng pompa Hidrolik
    Aplikasi:
    Roller Geter ACE dirancang pikeun seueur dianggo dina sagala jinis pangwangunan infrastruktur sareng ngarawat, mangrupikeun alat pangwangunan anu teu tiasa diperyogikeun pikeun pameliharaan trotoar, operasi perbaikan, daérah alit sareng pemadatan alur.
    diajar deui
  • Excavators
    kantor

    Éksplorasi

    ACE Mini Excavator dirancang kalayan ukuran leutik sareng indah sareng radius péngkolan. Modél penjualan luhur: 1.0T-1.2T-1.6T sareng 2.0T. Gawe sareng aksésoris anu béda-béda, sapertos: Ember, Auger, Garu, Ripper, Wood Grab, Broken Hammer ... jsb. utamina cocog pikeun padamelan alit, di kebon, kebon, lahan pertanian, rumah kaca sayuran, peletakan pipa, padamel kota sareng konstruksi kota.
    Éta disetir ku mesin YAMAR, nampilkeun noise lemah sareng épisiénsi ékonomi anu hadé, motor perjalanan Jepang Eton sareng pusat sambung, impor selang hidrolik.
    diajar deui
  • Concrete Mixer Truck
    kantor

    Treuk Campuran Beton

    ACE Self Loading Concrete Mixer mangrupikeun jinis mesin multifungsi anu ngagabungkeun mixer transit, mixer beton sareng wheel loader babarengan.
    Modél penjualan luhur: 1.6m3-2.2m3-4.0m3 sareng 4.2m3
    Éta sacara otomatis tiasa ngamuat, ngukur, nyampur sareng ngaleupaskeun campuran beton. Dilengkepan mesin YUNNEI 60kw ~ 92kw Diesel anu kuat sareng 4 roda drive, mixer beton anu mandiri sapertos treuk sareng operator tiasa nyetir ka tempat anu kedah dituju. Pisan merenah pikeun dimuat bahan, sapertos semén, agrégat, batu.
    diajar deui
  • We

    Kami

    Kauntungannana
  • create

    nyiptakeun

    Ngahaja diciptakeun
  • time

    waktos

    Téknologi
  • team

    tim

    Kualitas alus teuing

Warta Terakhir

  • Hitachi ZX690LCR-7 & Mesin ekstrim ...

    30 Okt, 20
    Éta kalayan ngembangkeun excavator sareng mesin konstruksi, aya beuki seueur produk anu cocog pikeun kaayaan anu béda-béda parantos didamel, sareng ieu aya beja panganyarna ngeunaan ma ...
  • R940 Crawler Excavator Ti Libherr

    21 Okt, 20
    Perancis R&D sareng pusat produksi nembé réngsé mesin énggal -R940 Crawler Excavator anu mangrupikeun produk pangénggalna pikeun séri Sunda 944C Diuntungkeun kana pangalaman anu euyeub ti Libherr, anu ...

Kalayan kualitas produk salaku prioritas nomer hiji urang, kami bakal ngadamel mérek anu ngartikeun ulang industri.

Mesin ACE sacara optimal ngagabungkeun kakuatan sareng kakuatan pikeun nyayogikeun anjeun anu hadé dina mesin beton sareng pemadatan.
kami ngawangun

Kami parantos ngarobah ideu kana proyék anu meunang penghargaan.

Nyuhungkeun cutatan